Bàsquet.- València, Sevilla, Vitòria i Lisboa albergaran este estiu el Tour NBA BBVA Experience 3 contra 3

MADRID, 28 (EUROPA PRESS)

València, Sevilla, Valladolid, Vitòria, Alacant, A Corunya i Lisboa, entre d'altres ciutats, albergaran este estiu el primer campionat oficial NBA 3 contra 3, la final del qual es farà a Barcelona del 8 al 9 d'octubre.

BBVA, Banc Oficial de l'NBA, serà el patrocinador oficial del campionat, que començarà en la Plaça de Saragossa a València el 2 i 3 de juny tindrà la presència del cinc vegades campió de l'anell de l'NBA Ron Harper.

Després, el Tour es desplaçarà a Sevilla els dies 9 i 10 i continuarà per Valladolid, Vitòria, Alacant, A Corunya i Lisboa, entre d'altres ciutats.

La gira NBA BBVA, que fusionarà el bàsquet competitiu amb activitats lúdiques i interactives, constarà d'una competició dividida en diferents categories per edat: xiquets i xiquetes menors de 12 anys, menors de 14, menors de 16 i un grup obert dels dos sexes per als jugadors de més de 17 anys.

Alhora, es dividiran als equips en diversos grups garantint que cada equip jugue almenys 3 partits. Els campions del Tour NBA BBVA Experience 3X, podran participar en les finals nacionals del Campionat NBA 3X, que es disputaran a Barcelona del 8 al 9 d'octubre.

La directora de Patrocinis i Continguts de BBVA, Mafe Valverde, ha declarat que BBVA, a través d'esta iniciativa, porta a Espanya a la millor lliga de bàsquet del món, l'NBA. "Més enllà que es veja la marca, pretenem que es visca a través del contingut i d'accions com esta que vinculen encara més als nostres clients i atrauen altres nous", ha comentat.

Per la seua banda, el vicepresident de l'NBA a Europa, l'espanyol Jesús 'Chus' Bueno, ha assenyalat que estan "molt entusiasmats" per col·laborar una altra BBVA per a oferir este programa d'esdeveniments que donarà als seus fans a Espanya una oportunitat especial per a participar i involucrar-se amb el bàsquet en diverses ciutats del país.

"Amb el format de 3 contra 3, els tallers d'habilitats, i les atraccions interactives, la gira de l'NBA i BBVA (3 contra 3) oferirà atractius a tots als participants de totes les edats i a més, estem segurs que impulsarà el creixement del bàsquet a Espanya", ha assegurat Bueno.

Cargando...

YAHOO DEPORTES EN FACEBOOK